Dagtocht De Veerman naar Rotterdam

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Rondvaartboot 'De Veerman' vaart op 12 augustus 2004 weer vanuit Willemstad naar en door het Rotterdamse havengebied. Normaal ligt dit schip in de haven van Bruinisse, maar nu komt het passagiersschip naar Willemstad om van daaruit een dagtocht te maken.

 De nostalgische vaartocht begint om 10.00 uur en gaat via Haringvliet, Spui, Oude- en Nieuwe Maas, door de Rotterdamse havens, en weer terug via de Noord, langs Kinderdijk, de Dordtse Kil en het Hollands Diep. Om ongeveer 18.00 uur hoopt het schip weer aan te leggen. Er is genoeg ruimte voor iedereen om binnen te zitten, maar met mooi weer is het ook mogelijk om aan dek te vertoeven. Aan boord is een goed gevulde bar/keuken om de inwendige mens te versterken. De rondvaart kost € 25,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar € 12,50 en van 0-3 jaar gratis. Kaarverkoop bij VVV Zuid Hollandse eilanden kantoor Middelharnis, tel. 0187 - 484870. De rondvaart gaat alleen door bij voldoende deelname.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina