Fotoclub Herkingen hangt op

De leden van Fotoclub Herkingen exposeren voor de vierde keer hun werk, met als titel 'Fotoclub Herkingen Hangt Op', tijdens een tentoonstelling in Theetuin de Bongerd. Op zaterdag 23 mei 2015 om 16:00 uur wordt de tentoonstelling door de leden feestelijk geopend.

De expositie toont met twee thema's (sport en vrije keuze) een grote verscheidenheid aan werk met verschillende soorten fotografie. Het gaat meestal om het juiste moment; die ene fractie van een seconde in het leven van alledag. Het is een kwestie van selectief waarnemen en van zorgen op de goede plek te staan om dat moment van belang te vangen, vorm te geven en door te geven.

Fotoclub Herkingen telt vijfentwintig leden die eenmaal per maand samen komen. Soms wordt rond thema's gewerkt of wordt een gastspreker uitgenodigd. Een andere selectie van hun foto's is te zien op hun website www.fotoclubherkingen.eu. Ook geeft deze website meer informatie over de activiteiten van de club en de fotografen.

Fotoclub Herkingen hangt op van 23 mei tot 21 augustus 2015. Theetuin de Bongerd is toegankelijk van 10:00 uur tot zonsondergang en de toegang is gratis. Het adres is Molendijk 65, 3249 AN in Herkingen. Alle bezoekers kunnen bovendien een prijs winnen door op één tentoongestelde foto te stemmen.