Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Help Jasmijn met de spierziekte SMA

Foto

Hallo ik ben Jasmijn. Ik ben 3 jaar en ik heb de spierziekte SMA. Dat betekent dat mijn spieren steeds zwakker worden. Ik zal dus nooit kunnen lopen en zit daarom altijd in mijn rolstoel. Ik hoop dat er ooit goede medicijnen gemaakt kunnen worden, zodat ik, samen met alle andere kinderen die SMA hebben, een beter en langer leven mag krijgen. Er is veel geld nodig voor onderzoek naar deze medicijnen. Daarom organiseren mijn familie en vrienden een gezellige fair in boerderijsfeer voor dit doel.

De Fair vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2012 tussen 9:00 en 15:00 uur in en rond de schuur aan de Steenweg 2 in Ouddorp. (Bij het viaduct bij de haven van Ouddorp.) U vindt er heerlijke Ouddorpse wafels en andere lekkernijen, streekproducten en tal van andere leuke kraampjes. Komt u ook?!

Taartenbakwedstrijd
Heeft u een geweldig recept voor een taart, waarmee u altijd goed scoort op feesten en partijen? Bak deze taart dan voor de boerderijfair en neem deel aan de wedstrijd. Inschrijven kan tot 18 oktober 2012 door een mailtje te sturen naar jannekewestdijk@hetnet.nl. De taarten worden gekeurd door een deskundige bakker en bij een bakje koffie of thee verkocht voor het goede doel. Verdere informatie krijgt wanneer u zich aanmeldt.