Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kijk bij de Boer druk bezocht

Foto

Kijken, proeven, spelen, dieren aaien en het platteland beleven. Dat konden de vele bezoekers Tweede Paasdag tijdens Kijk bij de Boer. Het jaarlijkse evenement werd voor de 12e keer georganiseerd. Duizenden bezoekers namen een kijkje bij 7 boerderijen en een molen verspreid over het eiland.


Het oorspronkelijke doel van Kijk bij de Boer, ontstaan op Goeree-Overflakkee, is om mensen een authentieke inkijk te geven achter de schuurdeuren van de boerderijen. Het evenement biedt de unieke kans om landbouw van dichtbij te ervaren en vragen te stellen aan de boeren zelf.

Bij de melkveehouderij en Glamping van Huibert en Annet Groeneveld was er een overvloed aan activiteiten en ervaringen te beleven. Bezoekers kregen de kans om het boerenleven van dichtbij te ervaren, terwijl een ervaren veearts beschikbaar was om alle vragen te beantwoorden.

Ook molen De Korenbloem in Oude-Tonge opende haar deuren voor het publiek. Talrijke geïnteresseerden stroomden binnen voor een boeiende rondleiding door de molen en een smakelijk plakje molencake.