Miss Zuid-Holland verkiezing in Noordwijk aan Zee

Dit voorjaar vindt de Miss Zuid-Holland verkiezing plaats in Noordwijk aan Zee. De castingronde vindt plaats op 3 april 2011 in de Heeren van Noortwijck. De finale van de Miss Zuid-Holland Verkiezing is op vrijdagavond 6 mei 2011 in Hotels van Oranje. Dit belooft een fantastische show te worden met veel fashion (o.a. Hans Ubbink) en heel veel entertainment.

Kaartverkoop voor deze avond is inmiddels gestart (info@misszuidholland.nl). Tevens zijn er VIP-tafels beschikbaar voor deze fantastische finale.
 
Meisjes die kans willen maken op de titel Miss Zuid-Holland moeten tussen de 18 en 27 jaar zijn, langer dan 1.72 m zijn en woonachtig of studerend in Zuid Holland. Belangrijk onderdeel is intelligentie, spontaniteit en de juiste instelling. Inschrijven kan t/m 31 maart 2011 op www.misszuidholland.nl.  
Tijdens de finaleavond op 6 mei in Hotels van Oranje beoordeelt een deskundige jury uiteindelijk de finalisten op hun innerlijke en uiterlijke schoonheid. Kim Kötter, Miss Universe Nederland 2002, maakt aan het einde van de feestelijke avond Miss Zuid-Holland 2011 bekend.

De winnares van de Miss Zuid-Holland verkiezing strijdt vervolgens tegen de andere provincie-Missen in de landelijke finale om de felbegeerde titel 'Miss Nederland 2011'. De uiteindelijk 'Miss Nederland' wordt automatisch ambassadrice van ons land en vertegenwoordigt Nederland bij de 'Miss Universe verkiezing 2011' in Sao Paulo.
 
Ambassadrices
De kandidaat-missen zijn gedurende de finaleperiode -als ambassadrices van de provincie- vaak te zien bij diverse activiteiten in Zuid-Holland en regelmatig in Noordwijk te vinden bij voorjaarsevenementen zoals De Mooiste File en het Bloemencorso van de Bollenstreek.