Politie zoekt meer informatie over vernielingen

logopolitieDe politie van het wijkteam is in samenwerking met afdeling opsporing onderzoeken gestart naar een aantal vernielingen die rond de jaarwisseling is gepleegd in de gemeente Oostflakkee. Er heeft zich een aantal getuigen gemeld en er zijn verschillende aanwijzingen via meld misdaad anoniem binnengekomen. 

De politie is op zoek naar aanvullende informatie over:

* De vernieling van een speeltoestel op het schoolterrein van de Nobelaer aan de Julianastraat te Oude-Tonge, op Oudejaarsdag in de middaguren.

* Vernielingen aan de Pastoor van Luenenstraat in Achthuizen. Hier werd opzettelijk onder andere de glijbaan van de speeltoestellen vernield.

* Het opblazen van papier(afval)bakken in Oude-Tonge waarbij ook personenauto's beschadigd werden aan de Melkweg in Oude-Tonge.

* Het in brand steken van een schuurtje op vrijdag 30 december 2012 in Ooltgensplaat in de omgeving van de Kerkdreef. De gehele schuur en inhoud moet als verloren worden beschouwd. Er is aangifte gedaan van opzettelijke brandstichting.

Met uw informatie kunnen deze zaken mogelijk worden opgelost en kan schade verhaald worden op de betrokkenen. U draagt zo bij aan een veiliger woon- en werkomgeving. U kunt informatie kwijt bij het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook vragen door uw wijkagent te worden teruggebeld. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van meld misdaad anoniem 0800-7000. Probeert u dan zo duidelijk mogelijk te zijn.