Ruim 12 duizend euro opgehaald voor Roparun

Foto

De opbrengst van de Roparun collecte die van 16 t/m 21 februari 2015 op Goeree-Overflakkee gelopen werd is bekend. Dit jaar kreeg de grote groep collectanten hulp van Roparun Ambassadeur Nelli Cooman. In totaal haalden de vrijwilligers van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners € 12.340,- euro op voor de zorg aan mensen met kanker. Een fantastisch bedrag waarvoor het team iedereen wil bedanken die daar een bijdrage aan heeft geleverd.

Door de vele, vroegtijdig ingeplande collectes was februari nog de enige mogelijkheid voor de teams om een vergunning voor de Roparun collecte te krijgen. Dit betekende voor de collectanten een dikke jas, sjaal en handschoenen aan. Gelukkig weerhield dat de vrijwilligers er niet van zich een week lang volledig in te zetten en daarmee de collecte te laten slagen.

In de komende maanden volgen er nog meer acties van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners, zoals de mini Roparun op basisscholen op het eiland. Ook de jaarlijkse statiegeld actie is al van start gegaan.

Wilt u de ontwikkelingen van het team volgen dan kan dat via de website www.roparunflakkee.nl of via www.facebook.com/roparunflakkee.