Samenwerking GOEDvoorGOED en Stal van Eck

Foto

GOEDvoorGOED biedt vanaf begin 2016 ook dagbesteding aan bij Stal van Eck. Stal van Eck biedt een mooie aanvulling op de werkzaamheden die al aangeboden worden binnen het kringloopcentrum. Buiten bezig zijn, allerhande klussen doen, maar vooral de (pension) paarden hebben hun aantrekkingskracht.

Joost van Welsenis van GOEDvoorGOED en Peter van Eck van Stal van Eck leerden elkaar in het najaar van 2015 kennen. Leo Pronk, van het Thomashuis Middelharnis, bracht beide mannen met elkaar in contact: "ik denk dat jullie elkaar mooi kunnen aanvullen". Zo begon een voorzichtige samenwerking. Medewerkers van GOEDvoorGOED voerden diverse klussen uit bij Stal van Eck. Al snel ontstond er enthousiasme bij zowel de medewerkers van het kringloopcentrum als ook bij Peter en zijn vrouw Liesbeth. "Dit werkt en dit is leuk, hier kunnen we meer mee".

Zoals alles wat start bij GOEDvoorGOED start ook deze samenwerking op dezelfde manier: 'We zien wel hoe het precies gaat lopen, we starten en zien waar men behoefte aan heeft en kijken of we dat kunnen bieden.' Met nadruk geldt ook hier; iedereen is welkom. Wat de achtergrond ook is, zoek je een leuke plek op een (paarden)boerderij neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van GOEDvoorGOED.

GOEDvoorGOED is een kringloopcentrum in Middelharnis en Oude-Tonge en geeft mensen met een verstandelijke beperking een werkplek midden in de maatschappij. Stal van Eck is van historie een gemengd bedrijf van akkerbouw en vleesvee. Op dit moment bestaat het bedrijf uit een akkerbouwtak en een opfok / pensionstal voor paarden.

DeltaFiber