Ziekenhuis Dirksland scoort goed in diverse onderzoeken

logo-curamareIn de laatste maanden van het jaar worden ziekenhuizen door verschillende instanties getest. De bekende ziekenhuis top 100 van het Algemeen Dagblad, het onderzoek naar beste ziekenhuizen door Elsevier en de financiële stresstest van BDO. In alle tests komt Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland uitstekend uit de bus.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis bereikte de 9e plaats in de AD Ziekenhuis TOP100. Het ziekenhuis klom van de 51e naar de 9e plaats. Haar top 10 positie kreeg zij dankzij het vertrouwen van patiënten in de zorg van het ziekenhuis, de inzet van de medewerkers en de nauwe samenwerking met het Ikazia Ziekenhuis, het Maasstad Ziekenhuis en het Spijkenisse Medisch Centrum.

Uit het onderzoek van BDO naar de financiële situatie van ziekenhuizen in heel Nederland blijkt dat Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis financieel gezond is. Met een 9,5 als rapportcijfer en een 11e plaats scoort het ziekenhuis zeer hoog. En als laatste waardeerde Elsevier de medische zorg met de hoogste mogelijke score.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is uitermate trots dat ze tot de top van Nederland behoort.