Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Goldfish zoekt bandleden

Foto

Kun je zingen?
Kun je drummen?
Kun je basgitaar spelen?
Kun je gitaar spelen?
Of piano spelen?
Of misschien speel je wel cello, en wil je graag pop/rock muziek maken.
Wil je een keer in een band spelen, je stem verbeteren, je instrument beter leren beheersen?

Schrijf je dan in bij Goldfish.

Arwin Troost, Jongerenwerker voor Jongerenwerk GO en werkzaam op een middelbare school in Middelharnis, begeleidt al enkele jaren een schoolband. Deze band is helaas gekoppeld aan de school dus mochten alleen de kids van school meedoen. Arwin wil dat nu gaan veranderen door het voor iedereen toegankelijk te maken.

De band Goldfish repeteert vanaf heden niet meer in de aula van de school, maar gaat oefenen in het jongeren activiteiten centrum JaC in Middelharnis.

Er worden jongen mensen (tussen de 13 en 18 jaar) gezocht, die in Goldfish willen spelen. De band gaat in bandverband liedjes van bekenden en minder bekenden artiesten spelen. Songs van onder andere Anouk, Pink, Ellen ten Damme, White Stripes, Foo Fighters worden gespeeld, maar ook liedjes van bijvoorbeeld Raconteurs, Arctic Monkeys en System of a Down zijn de revue gepasseerd. Er wordt 1 keer per week  geoefend op de vrijdagavond vanaf 16:30 uur. Als er genoeg repetities zijn geweest, volgen er uiteraard optredens (waaronder op de Flakkeese Dagen).

Heb jij zin om een echte Flakkeese rockster te worden, of wil je hier meer van te weten komen stuur dan een mail naar goldfish.de.band@gmail.com, misschien sta je binnenkort op het podium.