Jubilerend Stellendams mannenkoor zoekt leden

Loop jij vaak in jezelf te zingen? Dat kan wel eens fijn zijn omdat niemand het dan hoort, maar meestal is het juist jammer dat niemand het hoort. Als je zingt wil je eigenlijk iets vertellen en dan is het jammer dat er niemand naar luistert. Christelijk mannenkoor "Door Eendracht Verbonden" (D.E.V.) uit Stellendam kan daar verandering in brengen. Jonge en oudere mannen zingen eendrachtig van datgene wat hen verbindt, namelijk het geloof in Jezus Christus.

In 2015 hoopt het koor het 25-jarig bestaan te vieren met een aantal uitvoeringen en een Cd-opname. Nu is een koor nooit compleet. Er kunnen altijd nog mannen bij en dat is nu net waar het om draait. Het koor, onder leiding van Corné de Geus, zou het fijn vinden als er nog meer mannen lid zouden worden om samen te zingen tot eer van God. Van welke kerkelijke gezindte men is maakt niet uit. Iedereen is welkom, zolang het maar mannen zijn. Wegsturen doen ze niemand en je hoeft niet bang te zijn om "af" te gaan, want iedereen kan zingen en juist in een koor kun je elkaar mooi aanvullen.

Op 13 januari 2015 gaat het nieuwe repetitiejaar weer van start. Vanwege het aanstaande jubileum willen dit koor het jaar beginnen met een zogenaamde "open" repetitie. Men kan vrijblijvend komen luisteren of meezingen als men dat wil. Onder het genot van een kopje koffie, met natuurlijk iets lekkers erbij, kun je kennis maken met de koorleden en de dirigent. Je kan natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de website www.mannenkoordooreendrachtverbonden.nl of op de facebook pagina www.facebook.com/mannenkoorDEVstellendam. Op de website kun je ook enkele liederen beluisteren van eerder opgenomen Cd's.

Op deze open repetitie zijn ook eventuele echtgenotes van harte welkom om te zien waar hun man elke week mee bezig is/zal zijn. Is je interesse is gewekt, aarzel dan niet en kom op dinsdag 13 januari om 19:45 uur naar verenigingsgebouw "De Rank" aan de Bosschieterstraat in Stellendam. Je hoeft natuurlijk niet gelijk te beslissen of je lid wilt worden, je kan er rustig een week over nadenken. Ook mensen die continudiensten draaien zijn van harte welkom. Het is natuurlijk wel fijn als alle koorleden op de repetities komen, maar er zullen altijd mensen zijn die niet elke avond present zijn. Dat is geen reden om geen lid te worden. Mocht je onverhoopt de 13de niet kunnen, geen probleem, kom dan gewoon de 20ste.