Nu op de radio: Archipel bij nacht

Onderzoek naar zakkenrollerij

logopolitieDe politie onderzoekt de toedracht van drie gevallen van zakkerrollerij en vraagt het publiek alert te zijn. Een 57-jarige vrouw uit Ouddorp werd bestolen van haar portemonnaie, mogelijk dat zij in een supermarkt in Ouddorp is gerold. Dit gebeurde op vrijdagmiddag 13 maart 2009 ergens tussen 13:30 en 14:15 uur 's middags.

Een dag later, op zaterdagochtend 11:00 uur, is een 79-jarige vrouw uit Middelharnis haar portemonnaie kwijtgeraakt. Ze is vermoedelijk gerold in een supermarkt in Middelharnis. Een uur later, ook op zaterdag, tussen 11:45 en 12:00 uur middags, is een 77-jarige vrouw uit Middelharnis gerold van haar portemonnaie. Dit is gebeurd in een supermarkt in Middelharnis.

De politie onderzoekt de toedracht van deze diefstallen en vraagt het pubiek om op een veilige manier met waardevolle spullen om te gaan. Bewaar uw portemonnaie op een niet-zichtbare plaats en berg deze goed op. Wanneer mensen op een voorzichtige en bewuste manier omgaan met het opbergen van waardevolle goederen zoals de portemonnaie en de mobiele telefoon, wordt het risico aanzienlijk verkleind. In het geval dat het onverhoopt mocht gebeuren, wordt aan slachtoffers gevraagd om altijd aangifte te doen bij de politie.