Politie zoekt getuigen verkeersagressie

logopolitieEen 35-jarige vrouw uit Dirksland kwam vrijdagochtend 20 december 2013 rond 08:15 uur nabij Numansdorp met haar auto in de sloot terecht, nadat ze werd gesneden door een andere automobilist. De politie zoekt getuigen.

De vrouw reed in een grijze Toyota Yaris op de A29 richting Rotterdam. Er ontstond kennelijk een conflict met de bestuurder van een donkerkleurige BMW. Deze laatste begon te ‘bumperkleven'.

De 35-jarige vrouw uit Dirksland reed op dat moment op de linker rijstrook en naast een vrachtwagen die op de rechter rijstrook reed.

Nadat de Toyota de vrachtwagen inhaalde en zich op de rechterrijstrook voegde ging de BMW er voor rijden en remde ineens hard. De bestuurster van de Toyota remde hierdoor ook, kwam in een slip terecht, raakte met een snelheid van zo'n honderd kilometer per uur een paal en kwam ter hoogte van de bussluis bij Numansdorp tot stilstand in een sloot.

De vrouw mankeerde wonderwel niks, maar de politie neemt de zaak hoog op en vraagt getuigen zich te melden. De beschrijving is summier, maar de bestuurder van de BMW vertoonde kort voor het incident ook al vreemd rijgedrag zo vertelde een getuige, dus mogelijk dat de auto ook op andere momenten die ochtend is opgevallen.

Wie meer weet wordt verzocht te bellen met de politie Eenheid Rotterdam op 0900-8844.

DeltaFiber