Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

DBGC heeft wind tegen en daalt af naar 3e klasse

Foto

Het is DBGC in de finale van de nacompetitie niet gelukt om zichzelf te handhaven voor de 2e klasse. Op een winderig complex van DVV'09 speelde het tegen MOC'17 vooral tegen zichzelf, 0-3.

Nadat na 45 minuten beide teams met 0-0 gingen rusten, konden de 'gasten' uit Bergen op Zoom in de tweede helft meer een stempel op de wedstrijd drukken dan DBGC. "Men was niet echt kansloos, maar kansen omzetten in doelpunten daar gaat het om en daar was MOC 17 beter in dan DBGC," aldus verslaggever Fred Gotzenberger. Met een prachtige vrije trap trok MOC'17 de wedstrijd naar zich toe. In de slotfase zagen de ruim 400 toeschouwers dat DBGC in de persoon van Bas Mackloet nog een rode kaart moest incasseren, zodat DBGC de wedstrijd uitspeelde met 10 man.

Verslaggever Fred Gotzenberger sprak na afloop met de teleurgestelde trainer Jordi Smit.