Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

DVV sluit seizoen af met een 2e plaats

Foto

Op de laatste speeldag van de competitie, zaterdag 25 mei 2024, moest de beslissing vallen wie zich kampioen mocht noemen. DVV'09 was daarbij volledig afhankelijk van het resultaat van koploper Halsteren, die thuis speelde tegen dorpsgenoot VVC'68. De Dirkslanders moesten sowieso hun eigen thuiswedstrijd tegen Klundert winnen om de 1e plaats te kunnen pakken in de eindstand.

In een enerverende wedstrijd was het de thuisclub die op slag van rust deed wat het moest doen en met een 1-0 stand de rust in ging. In de 2e helft was er voldoende spanning aanwezig, maar nadat men door kreeg dat het kampioenschap niet meer haalbaar was, kon men wat ontspannener spelen en werd er een 3-1 overwinning behaald.

Zaterdag 1 juni start DVV'09 de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen een nog nader te bepalen tegenstander.

Na afloop van de wedstrijd sprak verslaggever Renee Hanenberg met de winnende trainer John Kleijn.