Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kampioenschap voor HCGO MO16-1

Foto

Zaterdagmiddag 8 juni 2024 brak het sportcomplex de van Pallandt in Middelharnis uit zijn voegen vanwege een sensationele kampioenswedstrijd. Naast de gebruikelijke thuiswedstrijden kwam het HCGO MO16-1 team in actie tegen medekoploper HC Feijenoord MO16-1, met als inzet het felbegeerde kampioenschap.

Onder het toeziend oog van een enthousiast publiek bestaande uit vrienden, familie en supporters, ontpopte zich een krachtmeting van epische proporties. Het HCGO-team, geleid door coaches en trainers Jan Witte, Richard Breure en Martijn Winkels, toonde zich gedurende de wedstrijd als de dominante partij. Met een overweldigende 4-0 overwinning wisten ze hun concurrenten te verslaan en zo het kampioenschap veilig te stellen.

Het hoogtepunt van de dag volgde direct na het laatste fluitsignaal. Jacqueline van Helden, bestuurslid van HCGO, had de eer om de langverwachte bokaal uit te reiken aan de triomferende spelers, waarna een uitbundige viering losbarstte op het veld. Het was een moment van glorie en vreugde voor het HCGO MO16-1 team en hun supporters, dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Voor wie geïnspireerd is geraakt door deze triomf en zelf wil deelnemen aan het hockeyavontuur met een HCGO-team, is er goed nieuws. Als sportvereniging voor heel Goeree-Overflakkee biedt HCGO de kans om deel uit te maken van dit succesverhaal. De eerste trainingen zijn zelfs voor proefleden volledig vrijblijvend. Inschrijven kan eenvoudig via de website van HCGO, te vinden op HCGO.nl.

Met het kampioenschap op zak en de belofte van meer spannende wedstrijden in het verschiet, belooft het nieuwe seizoen een opwindend hoofdstuk te worden voor HCGO en alle liefhebbers van hockey op Goeree-Overflakkee.