Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Mitchel Tdlohreg neemt afscheid met nederlaag

Foto

DVV'09 heeft zich afgelopen zaterdag 8 juni 2024 niet geplaatst voor de finale van de play-offs om een plek in de tweede klasse. De thuiswedstrijd tegen MOC'17 uit Bergen op Zoom ging verloren met 1-2.

Aan het begin van de wedstrijd kwam DVV'09 al in de vierde minuut op voorsprong door een doelpunt van Bart Jelle van Dam, maar gedurende de eerste helft namen de bezoekers het initiatief en wisten voor rust de stand nog gelijk te trekken.

Na de pauze ging MOC'17 op dezelfde voet verder en creëerde het meer kansen dan thuisclub DVV'09. De bezoekers kwamen door een kopgoal in de 65ste minuut op voorsprong. Voor de thuisclub was dat het sein om alles op de aanval te gooien, zodat het een loeispannende slotfase werd, maar er helaas niet meer werd gescoord.

Na afloop van de wedstrijd sprak verslaggever Renee Hanenberg met Mitchel Tdlohreg.