ALDI opent vestiging in Ouddorp

Foto

Op vrijdagochtend 29 juli 2022 wordt om 08:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Hazersweg 27a in Ouddorp feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Ouddorp biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet.

Kraskaarten en tegoedbonnen
De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een Keukenmachine, XXL bakplaat, stofzuiger of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Elke dag werken ze aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken ze regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten ze de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De nieuwe winkel aan de Hazersweg 27a in Ouddorp beschikt over 92 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur. Zondag is het filiaal gesloten.