Nu op de radio: Archipel bij nacht

Weekend politieberichten

logopolitieWinkeldiefstal bij een bouwmarkt, overstekend wild en vernieling van een brommobiel. Hieronder treft u de politieberichten aan van het weekend van 25 op 26 februari 2012.

Bij een bouwmarkt in Middelharnis werd zaterdagmiddag 25 februari omstreeks 17:00 uur een diefstal gepleegd. Toen een 44-jarige vrouw de winkel verliet ging het alarm af. Bij onderzoek bleek dat zij een 3-tal pakjes schuurpapier met een waarde van 43 euro niet had afgerekend . Zij werd aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachte is een schikking aangeboden en kreeg een winkelverbod opgelegd.

Ongeval met een dier op N215 te Sommelsdijk
Omstreeks 22:20 uur op zaterdag 25 februari reed de bestuurder van een zwarte citroen op de N215 een overstekende ree aan. De auto raakte zodanig beschadigd dat deze niet verder kon rijden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van hectometerpaaltje 24.1. Ondanks een zoekactie kon de ree niet terug gevonden worden.

Vernieling van een brommobiel
In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 februari 2012 omstreeks 02:25 uur werd in de Tuinstraat van Dirksland een brommobiel aangetroffen die ondersteboven was gegooid. De eigenaar en benadeelde woont aan de Tuinstraat en heeft zijn invalidenvoertuig daar beschadigd geparkeerd. Onder andere is de voorruit hierdoor kapot gegaan. Als er iemand is die over dit incident meer informatie heeft dan wordt deze persoon nadrukkelijk uitgenodigd de politie hier over te bellen. U kunt ook contact opnemen met de wijkagenten Westerbrink en Hulzebosch.

Processen-verbaal en HALT verwijzingen
Zaterdag 25 februari 2012 werd er door de politie twee maal proces-verbaal opgemaakt voor het drinken of bij zich hebben van alcohol op de openbare weg. De betrokkenen worden gezien de leeftijd doorwezen naar bureau HALT voor verdere behandeling. De leeftijd was 15 en 16 jaar oud.