Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Woningen Peuterdijk Herkingen in verkoop

Foto

ABB start de verkoop van de eerste fase van project Peuterdijk te Herkingen. Vanaf maandag 15 oktober 2012 is de brochure van project Peuterdijk te Herkingen beschikbaar. De fase bestaat uit 7 rijwoningen, met prijzen vanaf € 165.000,- vrij op naam. Het project wordt zowel ontwikkeld als gerealiseerd door ABB Bouwgroep.

Peuterdijk
Midden in het knusse dorp Herkingen komt het project Peuterdijk. Een uniek nieuwbouwproject dat aansluit bij de omgeving. Project Peuterdijk biedt toekomstige bewoners een bijzondere woonomgeving, met de vrije natuur als buur, maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Kenmerkend voor het project, naast de aantrekkelijke locatie, zijn de gebruiksvriendelijke woningen in combinatie met een goede detaillering en prachtige uitstraling. Kopers hebben bovendien de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak af te stemmen.

Allereerst gaan er 7 woningen in de verkoop. Vervolgens zullen meerdere fases in de verkoop gaan.

Wensen
Een woning is meer dan steen alleen. Het is een persoonlijke leefomgeving. Met nadruk op persoonlijk: smaken en levensstijlen verschillen. Omdat deze niet standaard zijn, kunnen de woningen van Peuterdijk aan persoonlijke wens worden aangepast. Men kan de woning vergroten met een uitbouw, maar ook kan de woning aan de binnenzijde geheel worden aangepast. ABB biedt diverse keuzemogelijkheden.