Auto te water Havenhoofd Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

In de nacht van vrijdag 24 september 2004 op zaterdag 25 september 2004 raakte omstreeks 4.15 uur een rode Citroën te water bij het Havenhoofd te Middelharnis. Komende vanaf de punt van het Havenhoofd reed de auto met hoge snelheid door een afscheidingshek bij een aanlegplaats voor pleziervaartuigen en belandde net voor een houten steiger voorover in het water. Een voorbijrijder zag het ongeval gebeuren en alarmeerde gelijk de hulpdiensten.

Politie, ambulance en brandweer waren snel ter plaatse. Na onderzoek van de politie leek er niemand meer in de auto te zitten en was het vermoedden dat de persoon op eigen kracht uit de auto was gekomen. Dit vermoedden werd even later bevestigd door de bestuurder zelf die de politie inmiddels had gesproken. Volgens de bestuurder was hij de enige die tijdens het ongeval in de auto aanwezig was. Gezien het feit dat het slachtoffer in een shock kon verkeren, reden de toch al gealarmeerde duikers van de brandweer door voor een onderzoek. Na uitgebreid onderzoek, onder water door de duikers en boven water door alle overige hulpverleners, waaronder ook de KNRM, kon worden bevestigd dat er inderdaad geen slachtoffers in het water waren. Kijk voor meer foto’s in het FlakkeeNieuws fotoboek.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina