John Smit, Peter van Zielst, Leon de Berg, Niels de Jong, Arjan Weststrate, Marc Markwat, Barry Breur, Niels Droger, Cornelis Bakker, Melvin Kaslander (75 Ludwig Robijn), Rob van Gils (60 Arnoud van Dijk).

Cornelis Bakker 2x

Kaarten:
Geen

Verslag:
In een slechte wedstrijd heeft DES de eerste overwinning weten te pakken deze competitie. Real Parbo begon heel aanvallend met 4 spitsen en overal op het veld 1 op 1. Het eerste half uur had DES moeite met dit aanvallende spelsysteem, maar op de counter was DES wel de gevaarlijkste ploeg. Na een half uur kwam dan ook uit een counter de 1-0 op het scorebord. Cornelis Bakker werd gelanceerd en vanaf de hoek van de zestien schoot hij hard in de touwen. Voor rust kwam DES geen moment in het eigen spel, doordat er teveel persoonlijke duels verloren gingen. Toch werd de rust gehaald met de 1-0 voorsprong. Trainer Graafland spoorde de ploeg voor de tweede helft wat meer aan en het leek dat de wedstrijd wat meer onder controle was. Gevaarlijk kon Real Parbo niet worden en DES probeerde via de counter de voorsprong te vergroten. Een paar minuten voor tijd viel eindelijk de bevrijdende treffer. Weer was het Cornelis Bakker die via de rechterkant de zestien in kon sprinten. Zijn diagonale schuiver schoof keurig binnen. Dat Real Parbo in de slotseconden nog 2-1 maakte was jammer, maar mocht de pret niet echt drukken.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!