Snelheidscontroles

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

HELLEVOETSLUIS, TINTE, ABBENBROEK, MIDDELHARNIS, STELLENDAM en SPIJKENISSE - Personeel van de Verkeerspolitie hield maandag 29 september snelheidscontroles op de Kanaalweg W-Z en de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis, de Haasdijk in Abbenbroek, De Rik in Tinte, de Oudelandsedijk in Middelharnis, de Plaatweg in Stellendam en de Groene Kruisweg in Spijkenisse.

Tussen half acht en half twaalf 's ochtends reden 59 van de 280 passerende automobilisten te hard op de Kanaalweg W-Z. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 86 km/uur in plaats van de toegestane 60 km/uur. Op de Rik reed één automobilist 84 km/uur in plaats van de toegestane 60 km/uur. Tussen negen en elf uur 's ochtends reden 15 van de 219 automobilisten zich niet aan de toegestane maximum snelheid. Tussen kwart voor één en tien over twee 's middags flitste de radar 31 van de 275 passerende automobilisten op de Haasdijk. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km/uur in plaats van de toegestane snelheid van 60 km/uur.

Diezelfde middag, tussen half één en kwart over twee, lapten 133 van de 960 bestuurders de maximum snelheid van 50 km/uur aan hun laars op de Rijksstraatweg. Hoogste overtreding: 87 km/uur. Binnenkort kunnen 214 van de 320 automobilisten, die tussen half vier en half zes op de Oudelandsedijk reden, een acceptgiro in de brievenbus verwachten. Op verzoek van de buurtagent werd hier een snelheidscontrole gehouden. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 130 km/uur in plaats van de toegestane 60 km/uur.

Op de Plaatweg hielden 204 van 628 automobilisten zich niet aan de maximum snelheid van 80 km/uur. Tussen kwart voor vier en kwart over vijf bedroeg de hoogst gemeten snelheid 135 km/uur. Tussen vier en half ses reden 232 van de 990 automobilisten te hard op de Groene Kruisweg. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 141 km/uur in plaats van de toegestane 80 km/uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina