Inbrekers met buit aangehouden

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

MIDDELHARNIS - Dankzij de oplettendheid van beveiligingsmedewerkers konden woensdagavond kort na half tien op de Rijksweg A29 door politiemensen van het Bureau Middelharnis twee Rotterdammers (22 en 27 jaar) en een 20-jarige man uit Barendrecht in hun bestelbus worden aangehouden, verdacht van een kort tevoren door hen gepleegde inbraak bij een sociale werkplaats aan de Pascal.
Eén van de beveiligingsmedewerkers had, na poolshoogte te zijn gaan nemen na een inbraakalarm bij de sociale werkplaats, met hoge snelheid een bestelbus zien wegrijden en alarmeerde naast de politie ook een collega. Die laatste reed op de N59 achter de betrokken bestelbus, waarop even later op de A29 de bus door politiemensen aan de kant kon worden gezet, in de laadruimte van de bestelbus lagen enkele door de drie mannen bij de sociale werkplaats weggenomen computers en beeldschermen. Het drietal werd voor nader verhoor en onderzoek ingesloten in een politiebureau.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina