Intocht Sinterklaas in de haven van Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 20 november 2004 zal Sinterklaas door zijn eigen Pietenkapel in de haven van Ouddorp worden binnengehaald. Hij zal vanaf het Grevelingenmeer richting de haven van Ouddorp varen en hier om 14.15 uur aanmeren. Hier zal hij welkom worden geheten door Burgemeester De Prieëlle. Hij hoopt natuurlijk op de kade vele kinderen en hun ouders te mogen begroeten.

 Sinterklaas zal vanaf hier op zijn paard Amigo, met al zijn pieten richting het centrum gaan en hier omstreeks 15.30 uur aankomen. Eenmaal aangekomen bij de muziektent heeft hij tijd om alle kinderen te ontmoeten en de prijzen van de kleurplatenwedstrijd aan de winnaars uit te reiken. Om ongeveer 16.30 uur zal hij onder leiding van zijn Pietenkapel voorop gaan tijdens de lampionoptocht. De route loopt als volgt: Centrum Ouddorp – Hofdijksweg – terrein C1000  - Vliedberg – richting Diependorst – Preekhillaan – Broekweg – Stationsweg – Raadhuisstraat –Boompjes - Dorpstienden. Vergeet dus niet je lampion mee te nemen! De organisatie is in handen van Stichting Promotie Kop van Goeree.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina