Arbeidsongeval op viskotter te Stellendam

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Donderdagmiddag 18 november 2004 omstreeks half vier vond op een viskotter liggende in de Deltahaven een ongeval plaats, waarbij een twintigjarige man uit Tholen gewond raakte. Het slachtoffer was in zijn gezicht geraakt door een staalkabel, die door nog onbekende oorzaak was losgeraakt.

 De man verloor hierdoor tijdelijk zijn bewustzijn. GGD-personeel vervoerde de 20-jarige Tholenaar, die een schedelbasisfractuur opliep, naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina