Snertwandelen op de Kop van Goeree

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 4 december 2004 zullen voor de 7e keer, de "Snertwandeltochten rondom Ouddorp aan Zee" plaatsvinden. Deze wandeltochten worden wederom georganiseerd door VVV Ouddorp aan Zee, Hotel Akershoek en Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Goeree en omstreken.

 Starten is mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur voor de 25 en 35 km en tussen 9.00 en 12.00 uur voor de 10 km. Inschrijven (en starten) is mogelijk vanaf 7.30 uur bij Hotel Akershoek, Boompjes 1 te Ouddorp. Deelname, incl. een overheerlijke kop erwtensoep en een herinneringsvaantje, kost € 4,- per persoon. De drie prachtige uitgezette (en uitgepijlde) routes "lopen" dit jaar weer over het meest westelijke deel van de Kop van Goeree; een lekker stukje over het strand en door de duinen zal weer een onderdeel vormen van in ieder geval de 25- en 35 km-routes. Voor diegenen die niet zo ver willen wandelen maar vooral voor de gezelligheid meedoen, zijn zeker ook met de 10-kilometer-wandeling verzekerd van een mooie route.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina