Scouting Goedereede groot succes

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De fancyfair die Scouting Goedereede  eind september gehouden heeft, was een groot succes! Het was een drukte van belang. Iedereen heeft wel iets naar haar zin kunnen bemachtigen.

De bloemstukjes, kaas en zelfgemaakte spulletjes vielen erg in de smaak.Ook de inwendige mens kwam goed aan zijn trekken. De raadspelletjes en doe-activiteiten (varen, spijkers slaan, buks schieten) genoten van een grote belangstelling.Kortom, het was een geslaagde dag. De opbrengst van de fancyfair bedraagt € 685,06. De sponsors, ouders en kinderen willen we hartelijk bedanken voor hun inzet.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina