Het grote feest van Sinterklaas

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op woensdag 3 december 2003 is in Recreatiecomplex 'De Staver' in Middelharnis het grote feest van Sinterklaas. En-Joy evenementen organisatie uit Middelharnis heeft voor de kleintjes van Flakkee weer een interactieve kids-show opgezet, dankzij de hoofdsponsors C1000 te Sommelsdijk, Middenstandsvereniging D'N Diek, Formido bouwmarkt, Dörr en Stuijk Makelaardij, Knops Tankstations en Trendstar Reclame Groep.

Wie kent hen niet, Anatevka en Ronald Moray van Fox Kids TV. Zij zullen het progamma presenteren. Er staat Sinterklaas en zijn pieten weer een grote verrassing te wachten... Een sportcomplex vol vrolijke kinderen wachten in spanning wat er gaat gebeuren tijdens het grote feest van Sinterklaas. Anatevka en Ronald Moray gaan samen met Sinterklaas een groot avontuur beleven waar spanning, zingen, dansen en een computer een grote rol in zullen spelen...  Wat heeft de computer nu met Sinterklaas te maken!! Dat moet je zelf ondervinden tijdens het grote feest van Sinterklaas. De kleintjes zullen er van genieten, en de groten zullen er van onder de indruk zijn! Tijdens de pauze is er gelegenheid om wat te drinken.
Kaartverkoop zal op dinsdag 28 Okt. gaan beginnen bij: BP Tankstation "de Ronde Boom" te Middelharnis en het Shell Tankstation Knöps te Ouddorp. Voor meer informatie of kaartverkoop kijk op www.en-joy.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina