Angelo van Oeveren wint Open dart toernooi

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Afgelopen zaterdag heeft Angelo van Oeveren de tweede editie van het open dart toernooi van de MSV en AV Flakkee gewonnen.

Na zeer spannende voorrondes waren het Bart, Jurjen, Denny en Angelo die de halve finales bereikten. Titelverdediger Arjo was al in een eerder stadium afgevallen maar mocht toch nog bij de prijsuitreiking naar voren komen waar hij door organisator Arco Troost de prijs uitgereikt voor de hoogste score (138). Bart en Jurjen vielen in de halve finale af, toch was er ook nog een prijs voor Jurjen. Hij haalde de hoogste uitgooi (80).
Na een spannende finale was het Angelo die de laatste double gooide en daarmee de verliezen finalist van vorig jaar Denny versloeg.
Angelo mag zich dan ook voor een jaar Dartkoning van de MSV en AV Flakkee noemen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina