Kids tot de volgende keer!

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

‘Bedankt, lieve kinderen’ klonk het uit de mond van Jochem van Gelder aan het einde van zijn kids-show met de titel ‘De Meester = Gek’. In sportcomplex De Gooye te Dirksland werden op 29 oktober jl. zo’n 550 uitbundige kinderen getoetst op de dagelijkse gang van zaken in de schoolbanken.

Van Gelder, die de rol van frivole schoolmeester met verve vertolkte, ging op zoek naar de leukste, slimste leerling van de klas. In de show werden spel, show, toneel en muziek op een leuke manier gecombineerd, met als doel de leerlingen van begin tot eind actief bij de les te houden. De reacties van de kinderen, Jochem van Gelder, organisatie en alle aanwezigen waren louter positief. Reden te meer voor EN-Joy Evenementen Organisatie om de ingeslagen weg te blijven volgen. ‘Niet voor niets is onze slogan : wij organiseren voor uw plezier’, aldus de uiterst tevreden organisatie.

En-Joy kan haast zeker zeggen dat Jochem van Gelder nog een keer Flakkee zal bezoeken, en misschien wel sneller dan u denkt.

Kijk voor meer foto's in het fotoboek.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina