Oogstfeest 2003 geslaagde editie

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Tijdens het Oogstfeest zaterdag 1 november jl. namen Jolijn Kamphuis en Kees Dörr beiden een cheque in ontvangst voor hun goede doel.

Kees Dörr ontving een cheque van € 2.500,- voor een til-lift in de vakantiewoning voor gehandicapten van de Lionsclub.
Jolijn Kamphuis, gespecialiseerd oncologieverpleegkundige van het Ziekenhuis Dirksland, kon een cheque van € 5.000,- mee terugnemen naar het ziekenhuis.

Het ziekenhuis heeft een speciale ruimte ingericht voor mensen, die een dagbehandeling moeten ondergaan. De behandelaars, de mensen van het oncologieteam, vinden daarbij een huiselijke omgeving erg belangrijk. Er zijn inmiddels comfortabele stoelen aangeschaft, maar de ruimte is nog te klinisch. Met een deel van de opbrengst van het Oogstfeest kan het oncologieteam nu de ruimte verder gezellig aankleden en inrichten om op die manier mensen die een dagbehandeling moeten ondergaan een steuntje in de rug te bieden.
De Lionsclub Goeree Overflakkee zet zich al jaren in voor het beheer van  twee aangepaste vakantiewoningen, waar gehandicapten en hun familieleden tegen een niet-commercieel tarief gebruik van kunnen maken. Recent zijn de twee woningen “ingeruild” voor één ruime volledig aangepaste woning. Daarbij was o.a. dringend behoefte aan een speciale til-lift voor de badkamer, zodat deze ook door rolstoelgebruikers kan worden benut.

Dankzij de vele flakkeese sponsors en een groot aantal gasten, die zich het traditionele oogstmaal in ’t Fort goed lieten smaken, kon Bram Roos namens de gezamenlijke serviceclubs van Goeree Overflakkee de twee cheques met fraaie bedragen overhandigen aan de vertegenwoordigers van de beide goede doelen.

De leerlingen van de Groene School Sommelsdijk hebben met hun speciale herfststukjes in kalebassen voor een sfeervolle aankleding van ’t Fort gezorgd. In de hal werden de sponsors d.m.v. een doorlopende presentatie van hun bedrijfslogo’s afgewisseld met dia’s van de goede doelen bedankt voor hun steun.
Dezz, de band die wegens groot succes opnieuw was gecontracteerd, zorgde met een gevarieerd repertoire voor een optimale bezetting van de dansvloer. En in de catacomben van ’t Fort werd de Flakkeese roulette druk bezocht, zowel door spelers als door kijkers.

De combinatie van feestelijke ingrediënten, veel gasten en trouwe sponsors hebben gezorgd voor een geslaagde editie 2003 van het Oogstfeest!

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina