Dikkie Dik op bezoek in Gemeenschapsbibliotheek Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Tijdens een speciale ‘inloopochtend’ op donderdag 20 november van 10 tot 12 uur staat de bibliotheek extra in het teken van samen boeken bekijken en ermee spelen, voelen, zingen, tellen, kleuren, knutselen, praten over plaatjes, geluiden of gebaren maken. Bezig zijn met waar het bij voorlezen nu eigenlijk om gaat: tijd voor elkaar nemen, gezellig samen bezig zijn, taalontwikkeling en de wereld verkennen.

Wel of niet lid van de bibliotheek, voor kinderen (én voor hun ouders, grootouders, oppasouders, ooms en tantes) is de peuterochtend een goede gelegenheid om samen te genieten van de peuterboeken die in de bibliotheek te lezen en te lenen zijn. Enne, het lidmaatschap van de bieb is tot en met 15 jaar gratis, een goede reden om langs te komen!
Als u op deze ochtend de bibliotheek binnenloopt ziet u een presentatie van uiteenlopende peuterboeken. Boeken die leuk lijken leest u voor, waarna samen de opdracht gedaan wordt die bij elk boek te lezen is. Tijdens deze ‘reis door boekenland’ kan gepauzeerd worden met een hapje en een drankje. En is de reis lang genoeg geweest: dan vertrekt u weer richting huis.
De beroemde kater Dikkie Dik heeft beloofd op deze ochtend langs te komen in de Gemeenschapsbibliotheek. Kom met uw peuter kennis maken met deze geliefde boekenheld enne... de ijdele Dikkie Dik wil graag op de foto met uw peuter!
Voor meer informatie: Gemeenschapsbibliotheek, Kerkepad 11, 3241 CH Middelharnis, tel. 0187-485644 of kijk op de website: www.bibliotheekmiddelharnis.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina