Kerstparty in De Staver

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 13 december 2003 wordt in de Staver in Sommelsdijk voor de elfde keer de Kerstparty gehouden. De Kerstparty is voor iedereen boven de achttien jaar en die zin heeft in een goed georganiseerd, gezellig feest vóór de drukke feestdagen.

Het feest zal zich afspelen in zes ruimtes van Recreatiecentrum de Staver die volledig beschikbaar is. De avond wordt erg afwisselend en interactief, er is namelijk heel veel te doen. In elke ruimte is iets anders. Op de Kerstparty kun je genieten van ‘live’ muziek, omgeven door een schitterend decor. Er is een prachtig verlichte dansvloer, om heerlijk te swingen. De Goochelende IJscoman en natuurlijk de nodige kerstmannen zijn ook van de partij. Ook de karaokebar zal dit jaar niet ontbreken. En zoals elk jaar is er een Cocktailbar. Aan het begin van de avond treedt er een fantastische Big Band op en Grandmother B., een dertien koppige band. Als klap op de vuurpijl treedt de befaamde artiest Henny Roozendaal op, die op een geweldige manier Marco Borsato kan vertolken. Ook Marco zelf was verbijsterd toen hij de eerste keer zijn evenbeeld ontmoette. Toen Henny telkens hoorde dat hij ontzettend veel op Marco leek is hij zangles gaan nemen. Inmiddels heeft hij al menigmaal opgetreden voor een groot publiek waar hij "live" bekende nummers van Borsato zingt.

De kaartverkoop voor de Kerstparty is reeds begonnen. Kaarten kunnen behalve bij Happy Music besteld worden bij
Les Deux 0187-482794,
Everjeans 0187- 485402,
VVV 0187-484870,
Recreatiecentrum De Staver 0187-483306,
Flakkeese Beveiliging Den Bommel 0187- 611326
en LM Computers Oude-Tonge 0187- 640511.
De kaarten kosten 22 euro. Kledingadvies: gepaste, dus nette kleding.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina