Geslaagde peuterochtend in bibliotheek Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Meer dan 65 peutertjes en hun begeleiders hebben de speciale inloopochtend op donderdag 20 november in de Gemeenschapsbibliotheek bezocht. Deze ochtend stond in het teken van Dikkie Dik. Medewerksters van de bibliotheek lazen voor met behulp van het Kamishibaikastje, een japans voorleeskastje, uit “ waar is Dikkie Dik’. Het was prachtig om al die ingespannen gezichtjes van de kinderen te zien.

Natuurlijk hebben we gezocht naar Dikkie Dik en gelukkig konden we op de jeugdafdeling echt kennis maken met deze vriendelijke poes. Heel veel kinderen zijn met Dikkie Dik op de foto geweest en kunnen deze foto ophalen in de bibliotheek. Er is deze ochtend geknutseld, getekend en veel voorgelezen. Elke peuter heeft na afloop een bibliotheektas met een Dikkie Dikboekje voor thuis gekregen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina