Snelheidscontroles

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Dirksland / Ouddorp / Hellevoetsluis / Oostvoorne - Personeel van de Verkeerspolitie (Project Verkeershandhaving) hield maandagmorgen en -middag radarsnelheidscontroles op de Staakweg in Dirksland, Beatrixweg (57) in Ouddorp, Rijksstraatweg in Hellevoetsluis en Heveringseweg in Oostvoorne.

Tussen negen uur en half twaalf namen op de Staakweg 34 van de 220 passerende automobilisten het niet zo nauw met de 50 km-limiet. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur.
Op de Beatrixweg (N57) hielden tussen kwart over negen en half twaalf elf van de 920 voorbij de radarwagen rijdende weggebruikers zich niet aan de maximum snelheid van 100 km/uur. Hoogst gemeten overtreding bedroeg 130 km/uur.
Tussen één uur en half drie werd gecontroleerd op de Rijksstraatweg. Hier hielden 14 van de 210 passerende automobilisten het gaspedaal te diep ingedrukt. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/uur in plaats van 50.
Op de Heveringseweg werd tussen kwart over één en half drie gecontroleerd. Van de 383 passerende automobilisten flitste de snelheidsradar er 25. Hoogst gemeten snelheid: 84 km/uur in plaats van 50.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina