The Jumpin’ Jerks op Diekhuusplein

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

’t Is zomer in Menheerse! Op veler verzoek organiseert het Diekhuus op vrijdagavond 11 augustus 2006 weer een zomeravondconcert. Bij goed weer op het Diekhuusplein en bij slecht weer in de gezellige foyer van het Diekhuus.

Deze keer een optreden van The Jumpin’ Jerks. Dit trio brengt een mix van rauwe blues ten gehore. Laat u verleiden door het flitsende gitaarwerk van Laurent Drijkoningen, gekruid met de pompende double basslijnen van Luc Janssen en de stomende drumritmes van Raf Brebels.

The Jumpin’ Jerks combineren eigen songs met die van Stevie Ray Vaughan, The Paladins en Ronnie Earl. Zij stonden in de voorprogramma’s vanThe Paladins, Raymond van het Groenewoudt en Tröckener Kecks. Kortom: Blues is pas een feest als je naar de The Jumpin’ Jerks bent geweest! Het concert begint om 21:00 uur. De toegang is gratis.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina