Oud- en NieuwParty in de Staver te Middelharnis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het feest dat vorig jaar in Melissant tijdens de jaarwisseling was georganiseerd was een groot succes. Om de jongeren van de gemeente Middelharnis ook zoiets tijdens deze nacht te kunnen bieden zijn de gemeente, politie, brandweer en de Staver met elkaar om de tafel gaan zitten. Het resultaat is een Oud- NieuwParty voor alle jongeren uit Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge en Stad aan 't Haringvliet vanaf 14 jaar in het Prieel van de Staver.

Een leuke bijkomstigheid is dat de toegang gratis is. De bezoekers die voor 01:30 uur binnenkomen krijgen twee gratis consumptiebonnen.

Hoe zal de avond er uit gaan zien?
De Staver heeft voor dit feest het Prieel beschikbaar gesteld en zal ook het horecapersoneel inzetten. Happy Music zorgt voor de muziek en voor de aankleding van de zaal. Het moet een lekker-uit-je-dak-gaan-feest worden aldus Ab van de Valk. Daarom krijgt het feest een Après-ski tintje. De Flakkeese beveiligingsdienst zal tijdens het evenement een oogje in het zeil houden, alsmede ook brandpreventiemedewerkers voor de toezicht op o.a. nooduitgangen.

Ook de jongeren uit Nieuwe-Tonge en Stad aan ’t Haringvliet zijn van harte welkom. Om hen tegemoet te komen rijdt er een gratis bus van hun woonplaats naar de Staver in Middelharnis. De opstapplaats in Nieuwe-Tonge is: Bushalte Oudelandsedijk om 00:15 uur. En in Stad aan ’t Haringvliet is dit: Op de hoek Vrouwtjesweg-Nieuwstraat om 00:30 uur. Vervoer terug is ook geregeld, wanneer u wilt. Dit geldt ook voor de bezoekers uit Middelharnis en Sommelsdijk.

Ontvangst met Vreugdevuur
De party begint om 0:30 uur met een vrolijk vreugde vuur op het parkeerterrein voor de Staver. Hiervoor zal de gemeente het nodige hout voor leveren. Het is dus niet toegestaan om zelf materiaal voor dit vuur mee te nemen. Binnen in de Staver is geen vuurwerk toegestaan! Bij binnenkomst wordt hierop streng gecontroleerd i.v.m. de veiligheid.

Even kort samengevat...
Oud & Nieuw Party in de Staver; Speciaal voor alle jongeren uit Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge en Stad aan ‘t Haringvliet! De toegang is geheel gratis! De party begint om 00:30 uur met een vreugdevuur! Tussen 00:30 en 01:30 uur worden er gratis 2 consumptiebonnen verstrekt! Muziek wordt verzorgd door Happy Music! Het einde zal rond 04:30 uur zijn.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina