Cursus digitale fotografie in het Diekhuus

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op 15 januari 2007 start in het Diekhuus een cursus Digitale fotografie van Theo Mastenbroek. Het gebruik van de digitale camera en printer komt uitgebreid aan bod. Ook komt het digitaal verwerken aan de orde en wordt er ingegaan op de basiskennis van het gebruiken van fotoprogramma’s. Het programma dat in de cursus gebruikt wordt is Photoshop Elements 4. Wilt u dit programma thuis gebruiken dan dient u dit programma zelf aan te schaffen.

De cursus vindt plaats op vijf maandagavonden van 19:30 tot 21:30 uur en drie zaterdagochtenden. De cursusdata zijn: Maandagavond 15 september, zaterdagochtend 10 februari, maandagavond 26 februari, maandagavond 12 maart, maandagavond 2 april, zaterdagochtend 12 mei, maandagavond 21 mei en zaterdagochtend 2 juni (onder voorbehoud). De kosten voor de cursus bedragen € 90,-. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Er zijn voor deze cursus nog enkele plaatsen vrij. Plaatsing gebeurt in volgorde van aanmelding.

Opgeven voor de cursus kan bij het Diekhuus via het telefoonnummer 0187-482400 (tussen 9:00 en 12:00 uur) of per e-mail naar receptie@hetdiekhuus.nl. Informatie over de inhoud van de cursus is te verkrijgen bij Theo Mastenbroek, 0187-487096.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina