Leeftijdsgrens verhoogd in Le Bateau

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

In december 2006 en januari 2007 heeft de brandweer Goeree-Overflakkee controles uitgevoerd bij de horeca, waarbij bij bar/dancing Le Bateau met name op de hoeveelheid aanwezige personen in het pand is gecontroleerd. Bij de controles is gebleken dat er veel meer personen aanwezig waren dan toegestaan middels de in 2003 afgegeven gebruiksvergunning.

Op de naleving van de gebruiksvergunning zullen de toezichthouders van de gemeente de komende tijd verscherpt blijven toezien. Bij herhaalde overtreding kan dit leiden tot het intrekken van de gebruiksvergunning. In dat geval mag Le Bateau vanaf de datum van het intrekken van de vergunning alleen nog een beperkt aantal bezoekers toelaten. Deze controles en maatregelen worden gedaan en genomen in het belang van de veiligheid van de aanwezige personen in het pand.

Om een oplossing te vinden voor de hierboven geschetste problematiek heeft Gülek Beheer B.V. gemeend om het deurbeleid aan te passen. De directie van Gülek Beheer B.V. heeft besloten dat vanaf heden alleen nog personen worden toegelaten die 18 jaar of ouder zijn.

Op dit moment is de gemeente hard bezig met onderzoek om te komen tot een alternatief voor de jongeren jonger dan 18 jaar. Mocht iemand van deze jongeren een idee hebben voor een alternatief dan kan diegene in contact treden met de gemeente, het liefst via e-mail: info@middelharnis.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina