Jeugd spuit auto’s onder met brandbluspoeder

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Middelharnis - In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 april 2007 zijn er vernielingen gepleegd in de Burgemeester Meijslaan. Om even na twaalven hoorde een getuige een brandblusser afgaan. Een groepje jongeren, in de leeftijd van 13 a 14 jaar oud, renden weg. Even later constateerde de politie dat er een viertal auto’s met brandbluspoeder waren bespoten. Op de kruising Doetinchem -Julianalaan waren spuitsporen op het wegdek zichtbaar.

Bij nader onderzoek bleek dat er ook auto's, circa tien, op het Marietjespad met een poederblusser waren bespoten. De eigenaren zijn geïnformeerd en geadviseerd hun wagens zo snel mogelijk te wassen. Een onderzoek wordt ingesteld.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina