Reeënexcursies op Goeree-Overflakkee

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op dinsdag 15 en 22 mei 2007 worden er twee speciale reeënexcursies gehouden op de Slikken van Flakkee. Vooral in de avonduren laten reeën zich in deze tijd van het jaar goed zien. Met een speciale excursiewagen wordt u meegenomen over het zuidelijke deel van de slikken van Flakkee. Medewerkers van Staatsbosbeheer staan daar klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

De excursie begint om 19:30 uur. De kosten bedragen € 5,50 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Aanmelden via VVV Ouddorp of VVV Middelharnis. Meer informatie is te verkrijgen bij Bezoekerscentrum de Grevelingen, telefoonnummer 0187-682346.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina