Gevonden en vermiste dieren week 19-2007

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Gevonden en vermiste dieren op Goeree-Overflakkee week 19 - 2007, geregistreerd door Amivedi Dieren registratiedienst. Gevonden: Soort papegaai, hoofdzakelijk rood, blauwe kin, in de vleugels zwart, rood, groen en blauw, blauw onder de nek, omgeving Sommelsdijk.

Vermist: Noorse boskat, kater, donkerbruin/zwart met lichtere haren aan de uiteindes van de bef, en achterkant van de poten en onder de buik, omgeving Tuinstraat te Dirksland;
Vermist: Poes, zwart, omgeving Klampenmeet te Sommelsdijk.

Voor informatie en kosteloze registratie kunt u contact opnemen met Stichting Amivedi hulppost Monique. Telefoonnummer 0187-478593, email e.hollaar1@chello.nl. Voor meer info: www.amivedi.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina