Port Zélande Run voor het Sophia Kinderziekenhuis

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Ouddorp - Zaterdag 13 september organiseert Sea Spirit Port Zélande in samenwerking met Atletiekvereniging Flakkee de negende "Port Zélande Run". De opbrengst gaat naar De Stichting Vrienden van het Sophia.

De Port Zélande Run is een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit verschillende onderdelen. Voor de jeugd zijn er verschillende afstanden op basis van leeftijdscategorieën, er is een familierun van 5 kilometer en een prestatieloop van 10 kilometer.

De opbrengst van dit sportieve evenement is bestemd voor een project van het Sophia Kinderziekenhuis. Want als kind opgenomen worden in een ziekenhuis betekent dat je opeens weg bent uit je eigen vertrouwde omgeving. Uit onderzoek blijkt dat een prettige omgeving patiëntjes helpt te ontspannen. Daarom wordt de nieuwe Hemodialysezaal extra kindvriendelijk en comfortabel ingericht omzo de patiëntjes op te vrolijken en het verblijf te veraangenamen.

Programma
10.30 uur start inschrijving tot een half uur voor de start
11.15 uur start jeugdlopen t/m 6 jaar 400 meter
11.35 uur 7 t/m 12 jaar - 800 meter
11.50 uur 13 t/m 18 jaar - 2000 meter
12.15 uur familierun - 5000 meter
13.45 uur warming-up lopers
14.15 uur KNAU-wedstrijd en prestatieloop - 10.000 meter
16.25 uur prijsuitreiking en daarna verloting

De toegang tot het resort is gratis. Deelnemers aan de Port Zélande Run kunnen bovendien gratis afkoeling zoeken in het subtropisch zwembad in de Market Dome van Port Zélande. De Market Dome en de Adventure Factory zijn dagelijks geopend, toegang gratis. 

De deelnamekosten voor de jeugd bedraagd € 2,-. Voor de familierun is dat € 3,- en voor de 10 km lopers € 6,-.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina