Snelheidscontroles

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Goedereede / Spijkenisse - De politie heeft vrijdagmorgen snelheidscontroles gehouden op de locaties Vissersweg in Goedereede, Plaatweg in Stellendam en Rozenlaan in Spijkenisse. Op de Vissersweg werden 135 auto’s gecontroleerd en reden er 41 harder dan de toegestane 60 kilometer per uur. De snelste reed 104 kilometer.

Op de Plaatweg passeerden 137 automobilisten de controleapparatuur. Zes verkeersdeelnemers reden harder dan de limiet van 80. De hoogst gemeten snelheid was 102 kilometer per uur. In Spijkenisse op de Rozenlaan werden 35 voertuigen gecontroleerd. Twee van hen reden harder dan 50 en kregen een bekeuring.

 

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina