Voortzetting avondopenstelling gemeente Dirksland

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het gemeentehuis in Dirksland blijft voorlopig elke 1e en 3e donderdag van de maand ’s avonds open. In januari 2007 is gemeente Dirksland gestart met de avondopenstelling van 18:00 uur tot 19:30 uur. Vooralsnog ging het om een proef van zes maanden maar de opstelling is een groot succes.

Dat succes is zeker te merken bij Burgerzaken. Gemiddeld komen er zo’n twintig bezoekers per avondopenstelling. De proef met de avondopenstelling is met een half jaar verlengd voor het taakveld Burgerzaken. De telefooncentrale zal ook bezet blijven. De wijkagent die vanaf april ook meedoet met avondopenstelling zal de eerste donderdag van de maand ook zitting blijven houden.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina