Bestuurder rijdt met auto van de dijk (update)

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op woensdag 20 juni 2007 kwam er rond 19:45 uur bij de 112 meldkamer een bericht binnen van een voertuig te water op de Scharrezeeweg in Stellendam. De brandweer inclusief duikploeg, ambulance en politie werd opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan. Het bleek om een 30-jarige Poolse man te gaan die met zijn BMW van de dijk was gereden en ondersteboven in de sloot terecht was gekomen.

Getuigen zagen de man bebloed uit zijn voertuig kruipen en er vandoor gaan. De gearriveerde brandweer besloot het duikteam af te melden want er werd al snel geconstateerd dat  de Poolse man alleen in het voertuig heeft gezeten. In het voertuig werden enkele bierblikjes geconstateerd. Politiepersoneel stelde een onderzoek in en hield de bestuurder van de auto op de 2e Stoofweg aan. Hij bleek tijdens een blaastest onder invloed van alcohol te verkeren (615 ug/l). Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Hij zal zich bij de rechter moeten verantwoorden.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina