Aanhouding na poging inbraak

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Middelharnis - Politiemensen hielden in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 juli 2007 een jongeman aan voor openlijke geweldpleging. Rond 04:00 uur kwam de melding dat er werd ingebroken bij een school aan het Beneden Zandpad. Direct onderzoek in de omgeving leverde op dat politiemensen twee jongens zagen, die er bij het zien van de politie van door gingen.

Na een korte achtervolging werd de 23-jarige verdachte uit Bruinisse aangehouden voor poging inbraak en het spuiten van graffiti. Bij het fouilleren van de verdachte werden ook diverse spuitbussen aangetroffen. De politie is nog op zoek naar de andere verdachte.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina