Don Kosaken in Ouddorp

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op dinsdag 31 juli 2007 zullen de Schwarzmeer Don Kosaken de Doopsgezinde Kerk in Ouddorp weer aandoen na ruim een jaar afwezig geweest te zijn. De Schwarzmeer Don Kozaken zullen tijdens dit concert weer prachtige gezangen ten gehore brengen. Het concert begint om 20:00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV Ouddorp aan Zee en kosten € 15,- (volwassenen), € 13,- (65+) en  €10,- (scholieren/studenten). Aan de avondkassa zijn de kaarten ook verkrijgbaar, de prijzen zijn dan respectievelijk € 17,-, € 15,- en € 12,-. Telefonisch reserveren is mogelijk maar de voorverkoopprijs geldt slechts bij vooraf afhalen bij het VVV kantoor. Dit kan tot uiterlijk 17:00 uur op de dag van de uitvoering. Het telefoonnummer van de VVV Ouddorp aan Zee is 0187-681789.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina