Inschrijving Alpha-cursus 2007 gestart

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Wat is de zin van ons leven? Wat gebeurt er als we sterven? Wat heeft Jezus met ons leven vandaag te maken? Als u met één of meer van deze vragen rondloopt, dan is Alpha iets voor u.

Een Alpha-avond begint met een maaltijd, gevolgd door een inleiding van maximaal een half uur. In kleine groepen is er gelegenheid om door te praten over allerlei vragen. Het is een goede manier om vrij snel mensen te leren kennen die (ook) meer willen weten over onderwerpen als: Wie is Jezus; Waarom zou ik de Bijbel lezen; Waarom en hoe kan ik bidden; Kan God ook vandaag mensen genezen?

De Alpha cursus duurt tien weken, één avond in de week plus een kort weekend (afhankelijk van de wensen van de deelnemers). Deelname aan de cursus is gratis.

Voor wie is Alpha? Alpha is voor iedereen! Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof, mensen die pas christen zijn geworden en mensen die hun geloof nog eens vanaf het begin willen doordenken. De nieuwe cursus start in september 2007 in Dirksland. U kunt zich nu al inschrijven. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u contact op nemen met Leen Terlouw 0187-602967, e-mail terlouwl@hetnet.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina